Geng Mak Cun

GENG MAK CUN merupakan agen kecil bagi menggalakkan usahawan-usahawan kecil meniaga dimana GENG MAK CUN akan diberikan keutamaan seperti tapak perniagaan sekiranya MAK CUN ada membuat karnival atau bazaar. GENG MAK CUN juga akan diberitahu mengenai kursus-kursus serta boothcamp yang diadakan oleh MAK CUN untuk mereka dan penyertaan adalah percuma. GENG MAK CUN juga akan diberi keutamaan bagi program-program istimewa yang dibuat oleh MAK CUN seperti JOM CARI DUIT RAYA DENGAN MAK CUN (Sila Klik) 


SYARAT MENJADI GENG MAK CUN

1.

WARGANEGARA MALAYSIA BERUMUR 16 TAHUN KE ATAS.

2.

MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN DI LAMAN WEB www.makcum.com.my, ISIKAN BORANG TERSEBUT DAN MEMBUAT BAYARAN PENDAFTARAN KEAHLIAN SEBANYAK RM300.00 (HARGA PROMOSI BAGI 50 PENYERTAAN PERTAMA YANG DILULUSKAN) SAHAJA.

3.

BAYARAN INSENTIF SEBANYAK RM200.00 AKAN DIKEMBALIKAN KEPADA AHLI GENG MAK CUN DALAM BENTUK PRODUK MAK CUN.

4.

PERMOH0NAN AKAN DIPROSES DALAM TEMPOH 24 JAM. PERMOHONAN YANG BERJAYA AKAN DIHUBUNGI MELALUI EMAIL, TALIFON SEPERTIMANA YANG TERTERA DALAM BORANG PERMOHONAN. BAYARAN PENDAFTARAN YANG TIDAK DITERIMA DALAM TEMPOH 48 JAM DENGAN SENDIRINYA PERMOHONAN TERSEBUT TERBATAL.

5.

SETIAP AHLI GENG MAK CUN PERLU MEMBUAT PEMBELIAN MINIMA SEBANYAK RM300.00 SETIAP BULAN BAGI MENGEKALKAN STATUS KEAHLIAN . SETIAP AHLI BERHAK MENDAPAT 15% POTONGAN HARGA BERGANTUNG KEPADA PRODUK YANG DIPILIH.

6.

HADIAH JUARA JUALAN TAHUNAN AKAN DIBERIKAN KEPADA GENG MAKCUN YANG BERJAYA MEMBUAT JUALAN TERTINGGI PADA SETIAP TAHUN.

7.

GENG MAKCUN DIBENARKAN MENGGUNAKAN SEMUA GAMBAR PRODUK MAK CUN YANG TERDAPAT DI LAMAN WEB MAK CUN BAGI TUJUAN PROMOSI SEMATA-MATA. SPAM (IKLAN TIDAK DIUNDANG) TIDAK DIBENAR SAMA SEKALI.

8.

GENG MAKCUN BERTANGGUNGJAWAB KEPADA SETIAP STRATEGI PEMASARAN MASING-MASING. MENGIKUT PERATURAN DAN ETIKA PENGIKLANAN YANG TIDAK MELANGGAR UNDANG-UNDANG ADALAH WAJIB DIPATUHI. JIKA GAGAL BERBUAT DEMIKIAN, KEAHLIAN DIGUGURKAN DAN WANG TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN.

9.

SEMUA HARGA DAN PENGHANTARAN BOLEH MERUJUK KE LAMAN WEB MAK CUN BAGI MEMASTIKAN HARGA BARANGAN MAK CUN DIPASARAN.

10.

SEMUA URUSNIAGA DALAM RINGGIT MALAYSIA.

11.

PERTUKARAN STOK PRODUK MAKANAN YANG ROSAK HANYA BOLEH DILAKUKAN DALAM TEMPOH 3 HARI DARI TARIKH PENERIMAAN BAYARAN. PRODUK YANG ROSAK DALAM JANGKAMASA TARIKH LUPUT TIDAK DIBENARKAN KECUALI ATAS SEBAB-SEBAB YANG TIDAK DAPAT DI ELAKAN.

12.

PERTUKARAN PAKAIAN HANYA BOLEH DILAKUKAN DALAM TEMPOH 2 HARI DARI TARIKH PENERIMAAN PRODUK DAN PERTUKARAN SIZE SAHAJA DI TERIMA. (PERTUKARAN WARNA DAN DESIGN TIDAK DITERIMA )

13.

SEGALA URUSAN PENGHANTARAN DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH PELANGGAN GENG MAK CUN.

14.

TERMA DAN SYARAT INI TERTAKLUK KEPADA PINDAAN DAN PERUBAHAN TANPA NOTIS OLEH PIHAK SYARIKAT.


TATA CARA PENDAFTARAN.

a) Muat turun Borang permohonan  : BORANG GENG MAK CUN ( Sila Klik)

b) Lengkapkan dan  e-mail ke gengmakcun@makcunmart.com.my  ATAU  POS ke alamat seperti dibawah.


MAK CUN MART

F-G-8 Apartment Residensi Bistaria

Jalan Ukay Bistari,

68000, Ampang, Selangor.